Ако сте пропуснали първата част на историята на агент Лаурелин от „Валериан и градът на хилядите планети“ може да наваксате ОТ ТУК! Историята продължава…..

Прогресът на Лаурелин в йерархията е внимателен, деликатен, но безупречен. Нейната неспособност да обърква нещата, да провокира любопитство от по-висшестоящите е причината за нарастващото внимание и следене на всяка нейна крачка. Тя никога не се чувства сама. Винаги е наблюдавана.

Вече на 23г, Лаурелин е Майор и партньор на Валериан в продължение на 24 месеца. Тя осъществи първото си полево назначение с него и от тогава те имат 100% успеваемост в мисиите си. Двамата сформират едно от най-постоянните и резултатни партньорства в човешката армия. Лаурелин изпитва истинско задоволство от новото усещане- постоянното наблюдение, сякаш е изчезнало….

Кариерата и на агент е зашеметяваща и по всичко личи, че я очаква светло бъдеще. Единственото, което и липсва във военната среда, е щипка романтика. Въпреки, че планува да се превърне в най- добрия агент наблюдаващ пространствените светове, тя иска да има и семейство един ден. За това и е необходим мъж, който да се отнася с нея, като с равна. Но тя все още не е намерила подобно нещо. Идеалната и представа за семеен живот и е дадена от нейните родители, които са заедно вече 50г. Конкретно вдъхновение за Лаурелин е майка и Марисса, която умело комбинира кариера и семейство. Момичето е дълбоко привързано към традиционните ценности, предадени и. Спокойно можем да кажеш, че нейното съзряване е било тип старата „школа“! В детските и тийнейджърските и години родителите са и дали безгранична любов, която е позволила на Лаурелин да придобие увереност и да се превърне в независима жена, която е много скромна и широко скроена. Като единствено дете в семейството, тя продължава да е изключително привързана към родителите си. Дори сега, когато Мариса и Ош са се отдали на добре заслужена почивка в интергалактическия рай, наречен планетата Логон, Лаурелин говори с тях чрез видео връзка поне веднъж седмично. Младата жена има тих живот, с обичайно, граничещо с отегчително минало. Но това минало, крие една ОГРОМНА тайна, много различна истина, която дори Лаурелин игнорира.

За да разберете КАКВА е тя- гледайте „Валериан и градът на хилядите планети“ от 21.07.2017г. САМО в кината. Разпространява А+ Филмс.
ignores.

Вашият коментар