Despicable me 2

Вчера  изтеглихме първите 5 награди в съвместната ни инициатива „Аз, проклетникът 2“, която организираме съвместно с Форум Филм, България, по случай премиерата на филма. Време е да научите, които са първите петима, които прибират по един оригинален, жълт минйьой.

1) Васил Димитров от гр. Нови Пазар

2) Елена Ничева от гр. Своге

3) Гергана Цветковаот гр.Пловдив

4) Ванеса Пецева от гр. Благоевград

5) Димитър Петров от гр. Варна

Молим всички победители, да отговорят на съобщенията, които ще получат на и-мейлите, оставени при регистрацията им, за да уточним най- удобния за тях начин, за получаване на наградите им! ЧЕСТИТО!

Останалите продължавате и още на 10-ти, може да приберете оригинална тениска с две лица, в стилна чанта или на 15-ти, оригинална шапка с козирка „Аз, прокелтникът 2“!

Гледайте „Аз, проклетникът 2“, вече в кината. Разпространява Форум Филм, България!

 

Продуцентът Крис Меледандри и неговият впечатляващ творчески екип се впускат в напълно ново комедийно анимационно приключение, в което се завръщат Гру (озвучен на български от Стоян Алексиев), момичетата и невероятно щурите слуги. На големия екран ще се появяват и няколко нови извънредно забавни героя.

Гласът на Стив Карел („40-годишен девственик“) отново ще е част от образа на симпатичния злодей Гру. Към бандата озвучаващи актьори се присъединява и Ал Пачино („Кръстникът“). И този път зад кино клапата застават режисьорите от първата част на филма Пиер Кофин и Крис Ренод, които обещават още по-забавни сцени и нелепи ситуации в компанията на жълтите герои, превърнали се в запазена марка на лентата.

Вашият коментар