Poster BG The Hunger Games Catching Fire

Носителката на „Оскар“ Дженифър Лорънс и колегите й Лиъм Хемсуърт, Джош Хъчерсън, Лени Кравиц, Джена Малоун, Уилоу Шийлдс и Джефри Райт представиха финалния трейлър на приключенския екшън ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване на фестивала на комиксите Comic-Con.

По време на панела на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване, най-очакваният филм за 2013 г. според читателите на авторитетната кино медия Fandango, актьорите и режисьорът на продукцията Франсис Лорънс се срещнаха с многобройните фенове на филма в прочутата зала „H“. Едно от най-успешните събития по време на фестивала тази година, продължи със сесия за автографи, на която към Джена Малоун, Уилоу Шийлдс и Джефри Райт се присъединиха Бруно Гън, Мита Голдинг и Стефани Ли Шлунд. Те се срещнаха лично и се снимаха с най-страстните почитатели на трилогията „Игрите на глада“, а всички от екипа споделиха вълнението си от възможността да видят реакцията и очакването на феновете на живо и подчертаха колко е важна за работата им по филма подкрепата и силния интерес на зрителите.

ID_D35_14123.dng

Певецът Лени Кравиц, който за първи път участва в Comic-Con, сподели: „Не знам какво е усещането и за това е много е вълнуващо да вляза за първи път в митичната зала „H“, която събира най-много хора. „Игрите на глада“ се превърна в истински феномен точно благодарение на феновете и вторият филм няма да ги разочарова.“ Кравиц, който записваше песен на Бахамите, се присъедини към екипа на филма по време на снимките на Хавай, по-рано тази година.

Вторият филм от трилогията „Игрите на глада“ по едноименния роман на Сюзан Колинс – ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване е със световна и българска кинопремиера на 22 ноември. В него Катнис Евърдийн и Пийта Меларк се завръщат у дома  като победители от  74-те Игри на глада. Победата означава да напуснат семействата и най-близките си приятели, за да поемат на „Турнето на победителя” през всички окръзи на Панем.

ID_D14_05930.dng

По време на обиколката Катнис усеща, че искрата на нейното неподчинение е възпламенила недоволството в няколко окръга, където се надига бунт. Въпреки това, Капитолът продължава да държи гнева под контрол, тъй като Президентът Сноу вече е започнал подготовката на 75-те юбилейни Игри на глада. Провеждани на всеки 25 години, с неочакваните си правила те заплашват да променят Панем завинаги.

В ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване участват Дженифър Лорънс, Лиъм Хемсуърт, Сам Клафлин, Джош Хъчерсън, Елизабет Банкс, Уди Харелсън, Лени Кравиц, Филип Сеймур Хофман, Станли Тучи, Доналд Съдерланд, Уилоу Шийлдс, Джена Малоун, Джефри Райт, Стефани Ли Шлунд, Алън Ричсън, Мария Хауел, Роджър Митчъл, Бруно Гън, Мита Голдинг, Лин Коен, Аманда Плъмър и др. Режисьор на филма е Франсис Лоурънс (“Аз съм легенда”), а продуценти са Нина Джейкъбсън и Джон Килик.

Официалната премиера на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване е на 22 ноември 2013 г. в кината и IMAX.

Вашият коментар