Преди два дни, имахме възможност да видим отблизо петте шлема на Рейнджърите от излизащият догодина игрален „Power Rangers“, както и монетите, с които те се трансформират, а днес имаме и тонове нова информация, от интервютата с режисьора и актьорите на филма от Комик-Кон! Като бонус, имаме и предположение, дали ще видим и Зеления рейнджър под някаква форма във филма!

Актьорите от новият „Power Rangers“ Дакър Монгомъри (Червения рейнджър), Беки Джи (Жълтия рейнджър), Ер Джей Сайлър (Синия рейнджър), Наоми Скот (Розовия рейнджър) и Луди Лин (Черния рейнджър), заедно с режисьорът Дийн Израелит бяха сутрешната атракция на вчерашният втори ден на комикс-конвенцията, като ние намерихме за вас три интервюта, в който те обсъждат най-различни подробности относно лентата. Все още не знаем дали ще видим официален трейлър за предстоящия филм тези дни или на Морфи-Кон следващия месец, но независимо от това, по-надолу сме подбрали всякакви любопитни факти за него:

И в трите интервюта биват разкрити множество подробности, най-интересната от които е, че верният робот помощник на Рейнджърите, Алфа 5, ще бъде във филма и то с нов подобрен дизайн. Другото потвърдено е, че класическата песен от сериала Mighty Morphing Power Ranger, също ще претърпи обновление за филма. Освен това, в него ще има и множество скрити препратки, който ще бъдат включени специално за най-големите фенове на Звездните рейнджъри, както и малки детайли, които ще са в основата на евентуални бъдещи продължения.

Разбрахме малко повече и за Рита Репулса, която режисьорът на филма, Дийн Израелит описа като перфектно изпълнена от Елизабет Банкс, като се има предвид колко психично зла се изисква да бъде тя. Актьорите споделят същото мнение, като добавят, че присъствието на Банкс им е помогнало да издигнат и своите индивидуални роли. Относно работата си с Брайън Кранстън, те изразиха вълнение, а също и че са приключили сцените си с него преди няколко дни.

Що се отнася до по-мрачният тон, за който филмът загатва до сега, Израелит призна, че наистина ще има повече драматични моменти, отколкото в сериала, тъй като сюжета поставя петимата Рейнджъри пред множество вътрешни борби със самите тях си, но причината за това е главното послание на филма, което се осланя на тяхното обединение и упорството им да преминат през различни тежки препятствия. Той добавя още, че това е само едната страна на филма и че ще има много комични ситуации между героите.

Англоговорящите ни читатели, могат да изгледат и самите видео-интервюта, а за това какви са предположения ни, относно кой може да се окаже Зеленият Рейнджър, скролнете надолу:


На по-долната снимка от Комик-Кон панелът на „Power Rangers“, виждаме пет цветните „монети“, чрез които рейнджърите се преобразяват и извикват своите дино-зордове, Мастодонт (Черен), Птеродактил (Розов), Тиранозавър (червен), Саблезъб тигър (Жълт), Трицератопс (Син). От тяхната форма, твърдим, че знаем къде се намира и монетата Дракон на Зеленият Рейнджър!

Cn2_L2iVMAAgITp

На снимка от снимачната площадка на лентата, публикувана в интернет пространството преди няколко месеца, бе уловена актрисата Елизабет Банкс, облечена в костюма на Рита Репусла. За нас костюмът и страшно много прилича на този на Звездните Рейнджъри и като материя и като дизайн, но другото което забелязваме, освен, че костюмът ѝ е зелен цвят, е че на върха на златният и жезъл има същата такава монета, като на Рейнджърите, в зелен цвят. Какво значи това, не сме напълно сигурни, но определено не можем да пропуснем да го отбележим:

power rangers

Сюжет: Филмът проследява историята на пет обикновени тинейджъра, които след като извънземна заплаха, е на път да се заличи техният малък глад, а може би и целия свят, ще се превърнат в нещо наистина необикновено. Избрани от съдбата, нашите герои бързо разбират, че те са единствените, които могат да спасят планетата от грозящата я заплаха. Преди да е станало твърде късно, те ще преодолеят своите лични проблеми и да се превърнат в Звездните рейнджъри.

Премиера в България: 24.03.2017г.
Световна премиера: 24.03.2017г.
Жанр: Екшън, Фентъзи, Приключенски
Продължителност: 0 минути
Формат: 2D
Сценарист: Шуки Леви, Ашли Милър, Хаим Шабан, Зак Стенц
Режисьор: Дийн Израелит
В ролите: Дакър Монгомъри, Беки Джи, Ер Джей Сайлър, Наоми Скот, Луди Лин, Елизабет Банкс, Брайън Кранстън, Дейвид Денмън, Анджали Джай
Разпространител: Kino Nova – Лента / BS Films / Lionsgate

Вашият коментар