Скъпи приятели,

Следващия петък (17,11) по родните екрани тръгва едно от най-очакваните заглавия за есен 2017г. Това е „Лигата на справедливoстта“ където за първи път ще бъдат събрани на едно място едни от най-обичаните герои на DC- Супермен, Батман, Жената Чудо, Аквамен, Светкавицата и Киборг. Нямаше как на тази мащабна премиера, да не отделим специално внимание и да не провокираме ВАС- нейните фенове с тематична игра.

Тематичният пост е разположен тук:

„ЛИГАТА НА СПРАВЕДЛИВОСТТА“ ПОСТ

Разпространителите от Александра Филмс са осигорили СТРАХОТНИ, оригинални награди от филма. Шапка с козирка, тениска, чанта и комплект фигурки, на главните герои.

Всички победители ще бъдат изтеглени и обявени на сайта и във фейсбук профила ни на 24.11. Всички награди ще бъдат доставени до победители напълно безплатно (за сметка на www.cineboom.eu) на посочен от победителя адрес.

Продължаваме с нашия призив- молим ВСЕКИ, който спечели от тази игра, след като получи наградата да ни изпрати обратна връзка със снимка на себе си и получената награда. Благодарим на всички участници предварително.

„Лигата на справедливостта“ дебютира на родна територия на  3D/IMAX 3D/4DX от 17.11.2017г. Разпространява за България Александра Филмс!

Вдъхновени от безкористната саможертва на Супермен, с вяра, че могат да бранят човечеството от всеки злодей, които искат да му навредят, Брус Уейн и Даяна Принс, са готови да се изправят пред всяка опасност. Заедно с Батман, Жената Чудо, Аквамен, Киборг и Светкавицата ще сформират силен екип, с който ще опитат да надвият наскоро събудена извънземна заплаха. Дали няма да е твърде късно да спасят планетата, без Човека от стомана..

Вашият коментар