Онлайн се появиха пет нови плаката, показващи всички главни герои от предстоящото продължение „Алиса в огледалния свят“. На тях виждаме Миа Вашиковска като Алиса, Ан Хатъуей като Бялата кралица, Хелена Бонъм- Картър като Червената кралица, Джони Деп като Лудия Шапкар и Саша Барон Коен като новия герой Време. Премиерата е насрочена за 27.05.2016г. Разпространява за страната Форум Филм България.

Последните години Алиса (Мия Вашиковска) е прекарала по море. Завръщайки се в Лондон, тя намира магическо огледало и се завръща във фантастичния свят на Страната на чудесата при своите приятели – Белият заек (Майкъл Шийн), Абсолем (Алън Рикман), Чеширският котарак (Свтивън Фрай) и Лудият шапкар (Джони Деп), който не е на себе си.
Шапкарят е загубил своето Величие и Бялата кралица Мирана (Ан Хатауей) изпраща Алиса в търсене на Хроносферата, метален глобус в палата на Великия часовник, който контролира времето. Връщайки се назад във времето, Алиса се натъква на приятели и врагове в различни етапи от живота им и се впуска в опасна надпревара с времето, за да спаси Шапкарят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here