Warner Bros. UK публикуваха онлайн цели четири, нови откъса от предстоящия „Tom Raider: Първа мисия“. В тях виждаме носителката на Оскар за главна женска роля за изпълнението си в „Момичето от Дания“- Алисия Викандер, която поема щафетата от Анджелина Джоли и е новата Лара Крофт. Вижте откъсите в плеърите по-долу.

Седем години след изчезването на баща си, 21 годишната Лара отказва да поеме глобалната му бизнес империя. За сметка на това тя работи като куриер на колело в Лондон и учи в колеж. Тя се оказва вдъхновена да разгадае изчезването на баща си, като се отправя към последното му известно местонахождение: гробница някъде по бреговете на Япония. Внезапно и се налага да се оповава само на острия си ум, сляпа вяра и несломим дух за да се научи да притиска себе си отвъд границите на възможното, когато пътешествието и я отвежда в неизвестното. Ако се справи с това приключение, тя сама ще намери себе си и ще извоюва титлата Томб Рейдър.

Във филма гледаме още Доминик Уест („300“), Уолтън Гогинд („Джанго без окови“) и Даниел Ву (Into the Badlands). Режисьор е Roar Uthaug (Вълната). Грахъм Кинг („От другата страна“) е продуцент.

Вижте как Лара Крофт ще се справи с тези ситуации, когато „Tomb Raider: Първа мисия“ дебютира по родните екрани на 16.03.2018г. Разпространява за България- Форум Филм.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here