Алън Парсънс изтегли 3-ма участвали в томболата на заведението, които получиха билет за концерта тази вечер от 20.00 часа в зала 1 на НДК,  снимка с него + автограф. Лично музиканта връчи и наградите (билет за концерта за двама) на спечелилите от играта на вестник „24 часа“ и Жокер медиа. Атмосферата беше невероятна, звучаха негови хитове и имаше много настроение. Алън и компания, които са за първи път в България, останаха много доволни както от обстановката,така и от  посрещането и доброто обслужване.

Малко преди това, Алън Парсънс имаше участие на живо в „Шоуто на Слави“. Звездата беше  изключително впечатлен и се довери на  професионализма на музикантите от „Ку-ку бенд“, като сподели, че за първи път има участие в шоу без собствената си група. 

И малко от кухнята на Rock IT:
 
Музикантите бяха много гладни и предварително бяха дали заявка за български ястия. По стара родна традиция, те бяха почерпени с най-българската салата – шопска салата. Парсънс пожела да хапне месо на скара, тъй като пърженото не му понася. Музикантите поляха пристигането си с червено и бяло вино, а от по-твърдите питиета, заложиха на водката. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here