Някои прегръдки са по-големи от други. Ако търсите доказателство, обърнете се към гигантската прегръдка между Рик и Дарил, докато героите се събират за първи път заедно в Хилтоп в края на финалния епизод за полусезона на „Живите мъртви“ сезон 7. Дарил току що е успял да избяга от мъчителните „земи“ на Нийгън, а Рик е готов да отвърне на удара, след като е видял един от приятелите му да бъде пребит пред лицето му, друг- застрелян в лицето и трети да бъде изкормен на улицата. Символизмът на ТАЗИ прегръдка ( и подаването на револвера, който  следва) е… че групата вече е готова да „срита задници“.

В разговор с актьора Андрю Линкълн, списание Entertaiment weekly успяха да го попитат и защо тази прегръдка е НИЩО, в сравнение с това, което се случва между дублите.

Разкажи ми повече за тази прегръдка и въобще за прегръщането с Норман Рийдъс (Дарил Диксън). Дарил и Рик са отново рамо до рамо. 

Човече, това бе пристеснително. И което видяхте е НИЩО. Трябваше да ни видите между дублите. Ние просто не спирахме. Не можеха да ни разделят. Разплаках се, защото чувствах такова облекчение, че се е измъкнал от тази помия и вонящи дрехи. Защото бяха го постигнали- той смърдеше и бе истински неприятно. Чувствах облекчение, че нямаше да се налага да го прегръщам в тези отвратителни дрехи и пот.

„Живите мъртви“ сезон 7 се завръща с последните 8 епизода на сезон седем от 12.02.2017г.

Вашият коментар