Арми Хъмър е изключително висок на ръст, което обикновено ти помага в живота. Но по-скоро ти пречи на дансинга. В свое интервю за Variety, той споделя, че докато танцува се чувства много зле, защото е най високия на дансинга и стърчи над всички останали.

Можеш да си представиш срамът, който е изпитал, когато се е наложило да заснеме онзи танц за новия си филм „Call me by your name„! Това е ключов момент във филма, който идва много скоро след пристигането на героят му в резиденцията на професора, чиито 17 годишен син Елио е втория главен герой във филма. Емоциите тотално завладяват Елио в нощта, когато гледа как Оливър танцува под ритъма на „Love my way“ на Psychedelic Furs. Танцът на Оливър е предизвикателен, необуздан и напълно различен от всичко около Елио.

А това е пълната противоположност на мен, ВЪВ ВСЯКА една ситуация. Като разбрах за тази сцена си помислих, ЛЕЛЕ ПЪЛЕН АД! Дай да я сменим с още голи сцени…, моля те!- споделя Арми Хъмър

Не е било лесно, но Арми накрая е приспал вътрешните си страхове. Неговите движения са по най-елегантния начин…. „непохватни“, но увереността на героя му е неустоима. Просто не очаквай от Хъмър да се държи, като Оливър. От както откъс с танца му се е появил в итнернет през Октомври, актьорът е притихнал в социалните мрежи.

Винаги като си отворя акаунта в Туитър, виждах нещо от този момент. И веднага си мисля… моля ви не ми трийте носа в това повече. Изчезвам от тук! – споделя през смях Арми Хъмър.

Call me by your name“  дебютира в ограничен показ от 24.11.2017г.

Вашият коментар