Време е да се сбогувате с приятелите си и да им кажете „До скоро!“. Защото ще летите до Лос Анжелис и ще присъствате на частно, предоскарово парти на Sony Pictures classics. С вас ще купонясват номинираният за Оскар Тимъти Шалме, Арми Хъмър и целия екип на „Call me by your name“. Това ще се случи във вечерта ПРЕДИ церемонията по връчването на наградите Оскар, за която „Call me by your name“ има 4 номинации, включително за най-добър филм.

Ще вдигнете наздравица с номинираните, ще се снимате, ще говорите за каквото и да било (пък току виж всичко се превърне в страхотно, танцово парти от 80-те). Освен всички прекрасни спомени, ще се приберете у дома с копие на книгата „Call me by your name“ на Андре Асиман, подписана ЛИЧНО от автора, Арми Хъмър, Майкъл Стънбарг и номинираният за Оскар Тимъти Шалме, Лука Гуададжино (режиьор и продуцент) и Джеймс Айвъри (Сценарист). Ще бъде толкова сладко, колкото едно лято в Италия. А разходите за самолетни билети и хотел, са поети от студиото.

Вижте видео поканата за участие от Арми и Тимъти, в плеъра по-долу, а повече детайли за това как можете да участвате, тук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here