Мейси Уилямс, която изпълнява ролята на Аря Старк в хит поредицата на HBO „Игра на тронове“, знае КОГА ще се завърне сезон 8. След шокиращите сцени от финала на сезон 7 миналото лято, стана ясно, че ще чакаме поне до 2019г. за последния сезон. В свое интервю за Metro, относно новия и филм „Early Man“, Мейси поговори и за това КОГА можем да очакваме премиерата на сезон 8.

Приключваме снимките през Декември и ще излъчим първия епизод през Април 2019г. Това е едва 4 месеца разлика за тези ОГРОМНИ епизоди. Има изключително много, което ще влезе във финалния монтаж. Не бихме искали да пришпорваме нещата по този сезон ИЗОБЩО. Дължим го на зрителите и феновете и трябва да направим НАЙ-ДОБРОТО, на което сме способни.

Актрисата сподели своите желания за края на Аря.

Винаги съм искала тя да намери спокойствие. Нещата, които я движат по време на нейната история, са сладко-горвичи, извратени и агресивни. Бих била изключително доволна, ако Аря намери своето истинско АЗ отново и да се отърси от този гняв и жажда за отмъщение, съпътстващи я през историята и. Бих била доволна, ако тя БЪДЕ щастлива.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here