Cover_BZMC_prezarejdaneЕгмонт България представя взривяващото продължение на бестселъра БЗМЦ от Майкъл Грант. Неустоима комбинация от научна фантастика с елементи на антиутопия, приключенски екшън, мистерия и трилър, БЗМЦ: Презареждане ще отведе читателите на пътешествие в едно не толкова невъзможно бъдеще.

БЗМЦ: Презареждане ще откриете в книжарниците в цялата страна на цена от 9,90 лв. Романът ще може да се закупи и в EPUB формат от iBookstore, както и в повечето сайтове за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, myebook.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg.

БЗМЦ

ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

Първата битка е загубена, но войната продължава 

КНИГАТА

Мрежата на БЗМЦ е разбита след последната битка с близнаците Армстронг. Умът на Винсент е разпокъсан, а спомените му крият опасни тайни – тайни, заради които Леър, мистериозният лидер на БЗМЦ, няма да се спре пред нищо, за да защити.

Междувремено Бръмбъра контролира ума на Президента. Но да си играеш с разума е опасна игра. Последствията могат да излязат извън контрол, а близнаците Армстронг не са хора, които Бръмбъра може да си позволи да разочарова.

Наноботите са все толкова стряскащи и непредвидими както винаги. Но стената от тайни, която ги заобикаля, започва да се пропуква. Какво ще се разкрие? И веднъж, когато нещата се уталожат, дали някой ще е останал с ума си, за да ги осъзнае?

ОТЗИВИТЕ

„Шокираща, брутална и въпреки това увлекателно вълнуваща история.”

Booklist

„Грант вплита актуални теми и запомнящи се герои заедно със своята визия за развитието на технологиите, не толкова далечна от случващото се около нас… интелигентното представяне, което ще допадне на широк кръг от читатели.”

PopCultureGuy

АВТОРЪТ

Майкъл Грант прекарва по-голямата част от живота си в движение. Роден в Калифорния в семейство на военни, през годините сменя 50 местожителства в 14 щата, живее и в няколко различни града във Франция, Италия и на Азорските острови. Дългият списък от професии, които е упражнявал, включва библиотекар, карикатурист, механик в боулинг зала, сервитьор, продуцент на документални филми и политически медия консултант. Отдава се на писателската кариера, защото по думите му, тя е единственото поприще, което не го „задушава”.

Понастоящем Грант живее заедно със съпругата си – Катрин Апългейт (с която са съавтори на близо 150 романа), двете си деца и ужасно много домашни животни в Сан Франциско. Може да посетите автора онлайн на michaelgrantbooks.co.uk

Фейсбук страницата на поредицата разгледайте на този адрес: facebook.com/bzrk.bg

Ето и трейлъра на БЗМЦ

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here