От АЛЕКСАНДЪР ПЕЙЧЕВ

„Браво, момчето ми!“  е новата комедия в която участва комика Адам Сандлър и шоумена Анди Самбърг, познат ни от доста провокативни и забавни клипове. Сюжета разказва за тинейджърът Дони Бергер (Адам Сандлър) който среща в гимназията момичето на своите мечтите. Единственият проблем е, че тя е негова учителка, която обаче няма нищо против да му разкаже за птичките и пчеличките. Когато всеотдайната преподавателка е изпратена зад решетките, тя оставя Дони напълно неподготвен да отглежда сам плода на тяхната любов – сина им Хан Соло Бергер. 26 години по-късно, Хан Соло Бергер (Анди Самбърг) гради успешна кариера на Уол Стрийт. Той е излетял от семейното гнездо при първия удобен случай и не е виждал баща си от години. Но когато се оказва, че Дони дължи десетки хиляди долара на данъчните, единственият изход според него е да се свърже със сина си, за да намери парите. Той се появява в навечерието сватбата на сина си и превръща тържествения уикенд в катастрофа.

 

Това е поредната забавна история на Сандлър типично в него стил, ако сте гледали миналогодишния му неуспех „Джак и Джил” (с този филм той спечели две Златни малинки за най-лош актьор и най-лоша актриса), тогава нека ви успокоя, този път Адам се е постарал повече и според мен се е справил доста по-добре. Историята залага на култуви персонажи и американския хумур в стил Сандлър от преди години, когато по-внимателно подбираше и измисляше филмите си. Със сигурност всеки тийнейджър си е мечтал да бъде със своя учителка, може да се каже, че това е мечтата на почти всеки в пубертета. Ето, че тук в този сюжет е разказана историята на момче, на чието място всеки иска да бъде. Само, че на дали някой си дава сметка, че това което се случава, може да стане с всеки. И по този начин може човек да обърка целия си живот. За съжаление не само своя, ами и този на децата си. Комичните ситуации могат също така да бъдат разгледани и като трагични, което в този филм дори изглежда още по-смешно и забавно като си представиш, че наистина може да съществуват такива хора, които кръщават децата си със странни имена като „Хан Соло” и им развалят зъбите като им дават за закуска само сладкиши. Историята е забавна, свежа и смешна, със сигурност на доста места по време на прожекцията ще се подхилквате и смеете оценявайки „сериозността” на проблемите на семейството на „Хан Соло”. Филма излиза на 17 август благодарение на Александра филмс.
Тази година ще „видим” Адам Сандлър в още една продукция – „Хотел Трансилвания”, видим е в кавички, защото във филма главния герои Дракула е озвучен от комика.