allied_xlgParamount Pictures и New Regency публикуваха онлайн нов плакат, кадър и телевизионна реклама за предстоящата драма „Съюзени“. Вижте ги в ляво, както и по-долу в публикацията.

Гледаме екранният тандем Брад Пит и Марион Котияр от 02.12.2016г. в цялата страната. Разпространява за България- Форум Филм.

Филмът разказва историята на шпионина Макс Ватан (Пит), който през 1942 г. среща Мариан Бесежу (Котияр) от Френската съпротива по време на смъртоносна мисия в тила на врага в Северна Африка. Двамата отново се срещат в Лондон, а връзката, която започват, виси на косъм, подложена на изпитанията на размирното време и на ролите, които заемат в него – и двамата са шпиони. Още в първите кадри изкусителката Котияр подлага на тест героя на Брад Пит. А шансовете им да оцелеят, ако останат заедно, са 60:40 в полза на смъртта. Превъзмогнали на пръв поглед пречките пред любовта си и отдали се на семейно щастие, скоро Макс е съсипан от подозрения към Мариан – каква умела игра играе, какви тайни крие и дали не е изпратена от противниците да го унищожи.

allied2

Вашият коментар