bride_cover-500x750Представяме ви новото пъстро заглавие в портфолиото на издателство „Вакон“. 

Празненство в тесен семеен кръг или многолюдна фиеста, в рустик или бохо стил, с диджей или бенд? Сватбата е един от най-щастливите дни в живота на всяка жена, но подготовката за нея може да доведе до нервна криза дори и дзен будистки монах.

Нямайте страх! На помощ се задава „Булката – ръководство за употреба“ – новото заглавие от изключително успешната поредица „Ръководства за употреба“, която излиза на български под знака на „Вакон“. „Булката“ изрязва всички излишни украшения и се захваща със същинската работа по подготовката на Големия ден – от избора на заветните дата и рокля до изготвянето на списъка с гости и разпределянето на враждуващите роднини. Авторката Кери Дени, главен редактор на сп. Philadelphia Wedding, поднася практическите си съвети с настроение и закачки, а придружаващите ги забавни илюстрации несъмнено отличават наръчника от останалите на пазара. Включеното за ваше удобство приложение съдържа контролни списъци, работни листове и кратки справочници, за да не криввате от прогреса и бюджета си.

„Булката – ръководство за употреба“ e своеобразен тренировъчен лагер за булки, който се побира в дамската чанта!

За автора:

КЕРИ ДЕНИ има дългогодишен опит в сватбения бранш като главен редактор на сп. Philadelphia Wedding. Булки са я питали дали може да „забравят“ да поканят суперсимпатичната си най-добра приятелка, защото смятат, че тя може да ги засенчи в големия ден (не); дали е разумно една булка да инвестира толкова за личен инструктор, колкото и за рокля само за да е сигурна, че изглежда наистина добре в нея (да); и дали е толкова лошо, че булката пренаписва списъка с подаръците веднага щом младоженецът се извърне (може би). От години е като жива сватбена енциклопедия за приятелите си, на линия е по време на годежите им досущ като гинеколог през деветия месец. Живее в Сентър Сити, Филаделфия.

Вашият коментар