След опостушаването на световния И американския боксофис, режисьорът на „Бързи и яростни: удар в Рио“, Джъстин Лин потвърди пред USA TODAY, че той ще заснеме и шестата част от високо октановата сага.

„Почти 100% сигурно е, че ще се случи“!

Това изявление на Лин, съвпада с едно на Вин Дизел от миналата година:

„Това е трилогия. Когато си мисля за „Бързи и яростни“, мисля за филма като за трилогия. Част 4- която вече видяхте, новата част (5) и финалът (6)!“

Лин, продължава коментара си така:

“ В петата част, тъкмо се доближаваме до горната граница на поредицата. Ние порастваме. Но хората искат приключението да продължи“.

Но по всичко личи, че не е изключена възможността Дизел да напусне поредицата, след упоритите слухове, че Джъстин Лин ще го режисира в „Терминатор 5“. Но това, което е сигурно, е че Лин, подхвърли, че е възможня промяна на сценария, а Дизел го съобщи още миналата година:

„Мисля, че в последната част, ще бъдем в Европа“!

Не пропускайте да се включите в специалната ни игра, организирана съвместно сФорум Филм, България, посветена на „Бързи и Яростни: удар в Рио“!

  • Спасимир Тренчев

    я направо питайте създателите на кино поредицата до коя серия могат да стигнат и не се ли притесняват, че може да получи статус: кино сапунка?

    :)))