Universal Pictures насрочиха премиерна дата на все още неозаглавеното продължение на поредицата „Бързи и яростни“, с работно заглавие „Бързи и яростни 6“! Премиерната дата за филма е насрочена за 24 Май 2013г.

Продуцираната от Нил Мориц поредица е донесла приходи от над $1,5 млрд. в световен мащаб, като само  „Бързи и яростни 5“ до момента има над $600 млн. и продължава да трупа.

Няма потвърждение, че режисьорът Джъстин Лин ще се завърне за 4-тият си поред филм от сагата, въпреки че той говори за „завършване на трилогията“ започнала с филмът от 2009г. Не е ясно и колко от ансамбловия актьорски състав на „Бързи и яростни 5“ ще се завърне, но имайки напредвид, че де установиха нов формат на поредицата, превръщайки я в трилър с преследвания, очакванята са, че поне Вин Дизел, Пол Уокър, Джордана Брустър и Дуейн Джонсън ще повторят ролите си.

„Бързи и яростни 6“ е третият филм, с премиерна дата през Май 2013г. Но неговата премиера, вече поставя под въпрос, дали „The dark Tower“ на Рон Хауърд ще запази премиерната си дата от седмица по-рано….

Вашият коментар