BTR

Рок група Б.Т.Р. приключиха със снимките на новото си видео към парчето „Забравената нежност” – вторият сингъл от предстоящия албум на бандата, а премиерата на клипа ще бъде онлайн тази неделя (22 септември) в 16:15 часа на официалния им канал в YouTube. Парчето вече е познато на феновете, защото е хит в радио-ефира като тази седмица даже застана на върха на слушателската класация на на БНР „Ескалатор”.

Б.Т.Р. показаха откъс от клипа във вид на трейлър на официалната си страница като „Забравената нежност” освен лайв кадри на бандата включва и любовна история. В главните роли са младите театрални звезди Яна Кузова и Димо Алексиев, а режисьор на видеото е Александър Молов, снимал клипове като „Минаваш през мен” на Каризма и „Ти” на Нина Николина, който е използвал новата революционна камера α99.

Б.Т.Р. са във финалния етап на записите на новия си албум, а междувременно концертният им график е по-зает от всякога като даже включва съвместно свирене с Джон Лоутън от Uriah Heep и Тим Рипър от Judas Priest.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here