Е, време е да поставим и финалният акорд на нашата изключителна кампания, която проведохме по случай премиерата на „Валериан и градът на хилядите планети“– филм НОМЕР 1 в България за изминалия уикенд.

Нашата фейсбук инициатива регистрира точно 560 участника, от който едва 287 бяха изпълнили и трите условия на инициативата:

  1. Сподели на стената си
  2. Харесай с „любов“/“love“
  3. Отбележи приятел в коментар

Инициативата и условията, бяха позиционирани тук: ФЕЙСБУК ИГРА!

Измежду всички тях, след жребий късно снощи бяха определени и шестимата победители, които си поделят последните оригинални награди от „Валериан и градът на хилядите планети“, любезно предоставени от разпространителите от А+ ФИЛМС.

  • оригинална стрес- топка (1бр.)
  • оригинален тефтер (1 бр.)
  • оригинална тениска (2 бр.)
  • оригинална чанта (2бр.)

Жребият определи:

Честито на всички! Всички вие ще получите съобщения на фейсбук профилите, през които сте участвали. За целта моля проверявайте и папка спам. Често в подобен род игри поради личните настройки на профилите на победители връзката с тях е трудна и понякога дори невъзможна.

Всички награди ще бъдат доставени до победителите на посочен от тях адрес за сметка на www.cineboom.eu! Всички награди са любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на България- А+ ФИЛМС.

„Валериан и градът на хилядите планети“ е вече в кино салоните в цялата страна!

 

“Валериан и градът на хилядите планети” е новият зрелищен филмов спектакъл от Люк Бесон, легендарния режисьор на “Леон”, “Никита”, “Петият елемент” и “Люси”, създаден по новаторските серии от комикси, вдъхновявали цяло поколение художници, сценаристи и режисьори.
През 28-и век Валериан (Дейн Дехаан) и Лорелин (Кара Делевин) са екип специални агенти, грижещи се за реда в човешките територии. По нареждане на Министъра на отбраната, двамата поемат на мисия до невероятния космически град Алфа – непрестанно разрастващ се мегаполис, в който видове от цялата Вселена от векове споделят своите знания, опит и култури. В центъра на Алфа се е появила мистерия: тъмна сила, която заплашва мирното съществуване на Града на хилядите планети, и Валериан и Лорелин трябва бързо да разкрият ужасяващата заплаха, за да опазят не само Алфа, но и бъдещето на Вселената.

2 коментари

Вашият коментар