Високобюджетният „Валериан и градът на хилядите планети“ на френския магьосник Люк Бесон е на по- малко от месец от нас. Голямата премиера в края на юли ще ни направи част от официалната СВЕТОВНА такава на филма. Благодарностите са към българския разпространител от А+ Филмс. Междувременно онлайн са вече осем изключителни плаката НА БЪЛГАРСКИ език, които ни представят седем от главните действащи лица във филма. Това са: Омелит, Мело, Бъбъл, Перлите, К-трон, Доган Дагис и нашите любими агенти Валериан и Лорелин. Вижте ги в галерията по-долу.

Премиерата на „Валериан и градът на хилядите планети“ е насрочена за 21.07.2017г. Разпространява за България- А + Филмс.

“Валериан и градът на хилядите планети” е новият зрелищен филмов спектакъл от Люк Бесон, легендарния режисьор на “Леон”, “Никита”, “Петият елемент” и “Люси”, създаден по новаторските серии от комикси, вдъхновявали цяло поколение художници, сценаристи и режисьори.
През 28-и век Валериан (Дейн Дехаан) и Лорелин (Кара Делевин) са екип специални агенти, грижещи се за реда в човешките територии. По нареждане на Министъра на отбраната, двамата поемат на мисия до невероятния космически град Алфа – непрестанно разрастващ се мегаполис, в който видове от цялата Вселена от векове споделят своите знания, опит и култури. В центъра на Алфа се е появила мистерия: тъмна сила, която заплашва мирното съществуване на Града на хилядите планети, и Валериан и Лорелин трябва бързо да разкрият ужасяващата заплаха, за да опазят не само Алфа, но и бъдещето на Вселената.

Вашият коментар