Време е…

„Валериан и градът на хилядите планети“ подпали съзнанието на родните фенове и е време да превключим на висока скорост. По малко от 2 седмици до премиерата, а ние обявяваме официалния старт на първата инициатива, която посвещаваме на филма. Тя разбира се е съвместно организирана с любезната подкрепа на официалния разпространител на заглавието на територията на България- А+ ФИЛМС.

Първата инициатива е разположена тук: www.valerian.cineboom.eu

Там ви очаква едно изключително видео от филма и един скрит герой, който трябва да разпознаете и регистрирате. Тук ви очаква голямата награда- оригинална, черна, лазерна клавиатура „Валериан и градът на хилядите планети“, както и 15 оригинални чаши от филма (които след наливане на топла напитка променят дизайна си).

Всички разпознали и регистрирали ПРАВИЛНИЯ герой, ще участват в разпределението на наградите. Теглим и обявяваме на 25.07.2017г.
Всички награди ще бъдат изпратени до посочен от победителите адрес, за сметка на www.cineboom.eu! Преди участие, моля запознайте се с условията, разположени в долния ъгъл на страницата на играта.

Очаквайте утре- ОЩЕ инициативи и ОЩЕ и различни награди!

„Валериан и градът на хилядите планети“ тръгва по родните екрани от 21.07.2017г. Разпространява за България А+ ФИЛМС.

“Валериан и градът на хилядите планети” е новият зрелищен филмов спектакъл от Люк Бесон, легендарния режисьор на “Леон”, “Никита”, “Петият елемент” и “Люси”, създаден по новаторските серии от комикси, вдъхновявали цяло поколение художници, сценаристи и режисьори.
През 28-и век Валериан (Дейн Дехаан) и Лорелин (Кара Делевин) са екип специални агенти, грижещи се за реда в човешките територии. По нареждане на Министъра на отбраната, двамата поемат на мисия до невероятния космически град Алфа – непрестанно разрастващ се мегаполис, в който видове от цялата Вселена от векове споделят своите знания, опит и култури. В центъра на Алфа се е появила мистерия: тъмна сила, която заплашва мирното съществуване на Града на хилядите планети, и Валериан и Лорелин трябва бързо да разкрият ужасяващата заплаха, за да опазят не само Алфа, но и бъдещето на Вселената.

Вашият коментар