Наградите продължават! А+ ФИЛМС са се зарекли наистина да засипят феновете със сувенири от филма.  След като вчера стартира първата ни съвместна инициатива (www.valerian.cineboom.eu) , в която голямата награда- оригинална „Валериан и градът на хилядите планети“ лазерна клавиатура и 15 оригинални чаши от филма станаха достъпни за спечелване, днес нещата… стават още по сериозни.

Нови шест оригинални награди от филма, влизат в нова инициатива, която разполагаме във фейсбук профила на facebook.com/cineboom! Tам считано от днес до 25.07 ВКЛЮЧИТЕЛНО остава активна новата инициатива, в която ви очакват:

  • оригинална „Валериан и градът на хилядите планети“ тениска- 2бр.
  • оригинална „Валериан и градът на хилядите планети“ чанта- 2бр.
  • оригинална „Валериан и градът на хилядите планети“ стрес-топка- 1 бр.
  • оригинален „Валериан и градът на хилядите планети“ тефтер- 1бр.

 Изискването към всички участници е:

Всички награди са любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на България- А+ ФИЛМС. Всички награди ще бъдат доставени напълно безплатно до победителите, на посочен от тях адрес, за сметка на www.cineboom.eu!

Ако сте участвали в едната игра, ДА ИМАТЕ ПРАВО да участвате и в другата.

„Валериан и градът на хилядите планети“ дебютира в българските кина в цялата страна от 21.07.2017г. Разпространява за България- А+ ФИЛМС.

“Валериан и градът на хилядите планети” е новият зрелищен филмов спектакъл от Люк Бесон, легендарния режисьор на “Леон”, “Никита”, “Петият елемент” и “Люси”, създаден по новаторските серии от комикси, вдъхновявали цяло поколение художници, сценаристи и режисьори.
През 28-и век Валериан (Дейн Дехаан) и Лорелин (Кара Делевин) са екип специални агенти, грижещи се за реда в човешките територии. По нареждане на Министъра на отбраната, двамата поемат на мисия до невероятния космически град Алфа – непрестанно разрастващ се мегаполис, в който видове от цялата Вселена от векове споделят своите знания, опит и култури. В центъра на Алфа се е появила мистерия: тъмна сила, която заплашва мирното съществуване на Града на хилядите планети, и Валериан и Лорелин трябва бързо да разкрият ужасяващата заплаха, за да опазят не само Алфа, но и бъдещето на Вселената.

Вашият коментар