1748_pic_1ИК БАРД представя ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА“ на Греъм Симсън

 

СВЕТОВЕН БЕСТСЕЛЪР, ПРОДАДЕН В 35 ДЪРЖАВИ 

Дон Тилмън ще се жени. Само че още не знае за кого… 

Но пък е автор на проекта „Роузи”, чийто въпросник, дълъг 16 страници, ще му помогне да намери идеалната партньорка. Тя със сигурност няма да е барманка, пушачка или употребяваща алкохол, нито ще закъснява за ангажименти.

Роузи Джармън е всички тези неща. Тя е и темпераметна, интелигентна и красива. И също има мисия – издирва биологичния си баща. И точно в това търсене може да й помогне Дон, който е професор по генетика.

Чрез проекта „ Роузи” Дон научава някои неочаквани неща. Защо дължината на ушната възглавничка е сигурен индикатор за сексуална привлекателност. Защо бързосъхнещите дрехи не са подходящо облекло в Ню Йорк. Защо никога не е ходил на втора среща. И защо дори когато положиш научни усилия, пак не намираш любовта, а любовта те намира. 

„История, която ще ви накара да се смеете с глас – толкова изобретателна и завладяваща, че ви се приисква да станете част от света на романа. Признанията на Дон напомнят за Бриджит Джоунс, за Ник Хорнби и Амели Пулен… но героят въпреки всичко е уникален. Предупреждаваме ви, ще се влюбите в него.”   – „Гардиан“

Вашият коментар