По време на международната конвенция COMIC CON в Сан Диего, Калифорния, миналия уикенд стана ясно, че продължението на „Град на греха: Жена за която да убиваш“ вече се обмисля. Ако филмът успее да последва успеха на предшественика си, няма да е проблем следващия филм да получи зелена светлина. Направен за $40 млн., „Град на греха“ Завърши със $ 74 млн. от САЩ и над $84 Млн по света, за глобален боксофис от над $158 Млн. Това доказа способността на Родригес да прави професионално изглеждащи филми за малко пари. Дори да не се представи чак толкова добре втория филм, съществува реална възможност трети такъв да види бял свят.

Как феновете ще реагират на „Град на греха: Жена за която да убиваш“ когато атакува кината, остава пълна мистерия. Девет години са много дълъг период между първа и втора част на една поредица и хората е чудят дали онези, които са харесали първия филм не са се отказали да чакат  и не са започнали да следят нова поредица… Новият филм определено има уникална стилистика и звезден актьорски състав, но дали ще успее да предизвика и зрителите?

По време на представянето на новия филм в конвеншън центъра на Сан Диего, Робърт Родригез сподели, че той и Франк Милър вече обсъждат възможностите за „Град на греха 3“ и че е по добре да отидете да гледате вотрия филм, за да може студиото да се съгласи и да финансира третия.

Междувременно дебютираха серия нови плакати и банер за „Град на греха: Жена за която да убиващ“ Премиерата е насрочена за август 2014г.

Вашият коментар