petes-dragon-trailer-702x336

Да надникнем зад кулисите на „Драконът, моят приятел!“, предстоящото фентъзи приключение и нов прочит на една от класиките на Дисни, което ще се хареса на малки и големи:

Сюжет: Години наред старият дърворезбар г-н Мийчъм (Редфорд) радва местните деца с приказките си за свиреп дракон, който живее дълбоко в горите на тихоокеанския северозапад. За дъщеря му Грейс (Хауърд), която работи като горски рейнджър, тези истории са просто небивалици…, докато не среща Пийт (Оукс Фегли). Пийт е загадъчно 10-годишно дете без семейство или дом, което твърди, че живее в гората с огромен зелен дракон на име Елиът. Според разказите на Пийт, Елиът поразително прилича на дракона от приказките на г-н Мийчъм. С помощта на 11-годишната Натали (Ууна Лирънс), чийто баща Джак (Уес Бентли) притежава местната дъскорезница, Грейс ще се опита да разбере откъде идва Пийт, къде е домът му и каква е истината за прословутия дракон.

Премиера в България: 02.09.2016г.
Световна премиера: 12.08.2016г.
Жанр: Приключенски, Семеен, Фентъзи
Продължителност: 0 минути
Формат: 3D
Сценарист: Тоби Холбрукс
Режисьор: Дайвид Ловери
В ролите: Брайс Далас Хауърд, Робърт Редфорд, Уес Бентли, Карл Ърбан, Крейг Хол, Оакес Феглей, Она Лауренс, Джим Макларти
Разпространител: Форум Филм България / Walt Disney Pictures

PETES_PAYOFF_POSTER_BULGARIA

Вашият коментар