Често се случва, да пишем за филми, които не е можело да се случат с години, но в крайна сметка се е намерило начин и те да видят бял свят. Освен 35-те години, които бяха нужни за да почнат снимките на „Блейд Ранър 2“, още по-новият пример за страстно работене по филм, който години чака своето излизане на големият екран е това на „Правилата не важат“ на Уорън Бийти, по който режисьорът и актьор, работи в продължение на 40 години! Имаме дори първи трейлър и плакат за лентата, която излиза и в България, на 11-ти ноември тази година:

Това няма да е традиционен биографичен филм! Бийти играе Хауърд Хюз, но всъщност това не е главната роля. Главните роли са две и се изпълняват от Лили Колинс и Олдън Ерънрайк (който участва в друг филм за историята на Холивуд, „Аве, Цезар!“ и преди дни официално бе обявен за ролята на младият Хан Соло в предстоящият филм за култовият герой), играещи момиче и момче, които се впускат в забранени романтични приключения в Холивуд през петдесетте години на миналия век.

Дори ако изгледате само началото на трейлър, ще разберете дали филма е по вашият вкус и не. Предупреждаваме Ви, че както и в много други трейлъри на филми, то и тук е разказана почти цялата история. Лично аз останах с чувството, че все едно съм гледал целия филм.

rules_dont_apply_xlg

 

Във „Правилата не важат“ участват още звезди като Анет Бенинг, Матю Бродерик, Алек Болдуин, Мартин Шийн, Стийв Кугън и Ед Харис.

Вашият коментар