Виктория Исакова е родена в Хасавюрт, република Дагестан в Съветския Съюз. 13 годишна тя се мести със семейството си в Москва. След завършване на училище, Виктория се мести в Руско Училище за Театрални Изкуста. След години в него, тя се мести в Московското Училище за изкуства в класа на Олег Ефремов. Дипломира се през 1999г.

От 2001г. тя е част от московския драматичен театър Пушкин. За ролята на Паночка в пиесата Виу тя печели театралната награда „Seagul“ през 2003г.

Омъжва се за режисьорът Юри Мороз.

През 2006г. за ролята на Киара, с прякор Зебрата, във филма „Точка“ режисиран от съпруга и, Виктория получава наградата за най-добра актриса от международния кинофестивал в Чикаго.

В „Pro Любов. Само за възрастни“ Виктория се превъплащава в запалена фенка на най-горещия актьор в Русия, която печели ГОЛЯМАТА награда- вечеря на четири очи с идолът и. Последствията от нея са- отвличане, зашеметяващ стриптийз, принуда- „Изпразни се!“, една чашка за семенна течност, едно облекло…. което ще нажежи и най-горещите мъжки фантазии…. и влизането на съпругът и……

Заглавието тръгва по родните екрани от 19.01.2018г. Разпространява за страна- ПЛАН Б (защото винаги има начин! 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here