Вин Дизел официално подпис договор за участие в предстоящия „Bloodshot“ на Sony. Адаптацията по поредицата на Valiant Entertainment ще бъде режиирана от Дейв Уилсън (Дедпул). Въпреки работата му по „Дедпул“ това ще бъде режисьорския дебют на Уилсън.

Създателите на Bloodshot са Кевин Ван Хук, Дон Перлин и Боб Лайтън. Историята проследява съдбата убит войник, който е върнат към живота с технологични подобрения. Тялото му е изпълнено с милиони наноботи. Това му позволява да се превърне в перфектния войник. Той може да се възстановява от травми, да променя формата си и дори да си взаимодейства с технологиите. 

Сценарият е дело на номинираният за Оскар Ерик Хейзър (Първи контакт), който е написал сценария и на друг филм за Sony- Harbinger. Имаше планове да бъдат създадени два филма, съответни от поредиците Bloodshot и Harbinger, преди да бъдат преплетени в Harbinger War. Но съдбата на тези планове започна да тъне в неясноти.

За Bloodshot Дизел ще си партнира отново с продуцента Нийл Мориц, с когото е работил по поредиците “ Бързи и яростни“ и „Трите Хикса“. В актива на Мориц фигурират още „Внедрени в час“, „Аз съм легенда“ и „Зеленият стършел“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here