Най- новият български филм “ ВОЕВОДА“, дело на режисьорът Зорница София, е заплашително близо до родните екрани. Премиерата на филма е насрочена за 13.01.2017г. и той се разпространява за България от ЛЕНТА!

Обичайно за проекти от подобен калибър, ние НЕ пропускаме възможността да наградим няколко от вас, с най- хубавото, което е възможно- САМИЯТ ФИЛМ и неговата ГАЛА ПРЕМИЕРА!

www.cineboom.eu е официален медиен партньор на проекта и заедно с екипа зад филма, спретнахме скромна инициатива, в която ще наградим 5-ма от вас, с двойни покани за звездната ГАЛА премиера на „Воевода“, която ще се проведе на 11.01.2017г. в гр. София.

За целта от вас се изисква:

посетете нашият СПЕЦИАЛЕН ПОСТ във фейсбук

  • споделете го на стената си
  • в коментар под него, отбележете приятеля, с когото ще искате да посетите събитието
  • изчакайте края на инициативата на 08.01.2017г. и си стискайте палци

Още същия ден, на 08.01.2017г. ще обявим край на инициативата, ще изтеглим и обявим имената на петимата победители.

„Воевода“ тръгва по кината в цялата страна от 13.01.2017г. благодарение на ЛЕНТА и с медийната подкрепа на www.cineboom.eu!

Следете всичко за филма и на неговата официална фейсбук страница:

https://www.facebook.com/voevodathefilm

„Воевода“ разказва истинската история на Румена – майка, която е принудена да изостави дете и дом и да оцелява в жестокия мъжки свят на 19ти век. Тя предвожда чета, която налага свое правосъдие в завладяната от Османската империя България. Български игрален филм, вдъхновен от разказа „Румена войвода“ от класика Николай Хайтов.

Вашият коментар