apesnycc20th Century Fox обявиха, че режисьорът Мат Рийвс, продуцентът Дилън Кларк и самият Анди Съркис ще покажат ексклузивно видео зад кулисите от предстоящия „Войната на планетата на маймуните“ по време на предстоящия COMIC CON в Ню Йорк, следващата седмица.

Рийвс и Кларк ще се присъединят към иконичният актьор Анди Съркис (изиграл Кинг Конг и Ам-Гъл), за да представят изключителните взаимоотношенията между performance capture acting и правенето на филмите. Феновете ще бъдат заведени зад кулисите с един изключителен поглед към процеса на правенето на филми и дебют на непоказвани до сега кадри от изключително очакваното продължение.

Събитието ще се случи в четвъртък, 06.10.2016г. в  Regal E-Walk Theater в Ню Йорк.

DAWN PLANET APES MOVВъв Войната на планетата на маймуните, третата част от критически одобряваната блокбастър поредица, Цезар и неговите маймуни са принудени да се включат във битка с армия от хора, ръководени от безмилостния полковник. След като маймуните преживяват немислими загуби, Цезар надмогвас тъмния си инстинкт и повежда митична одисея, за да отмъсти за своите. Той успява да достигне до полковника и да се сблъска с него лице в лице в една епична битка, която ще определи съдбата и на двата вида, както и на цялата планета. 

Във филма участват Анди Съркис, Уди Харелсън, Стив Зан, Тери Нотари и Карин Коновал. Войната на планетата на маймуните дебютира на 14.07.2017г.

Вашият коментар