Universal Pictures и Illumination Entertainment публикуваха онлайн ПЪРВИЯТ трейлър за предстоящата анимация „Гринч“. Може да гледате видеото в плеъра по-долу.

„Гринч“ разказва историята на циничния косматко, който поема на мисия… да открадне Коледата. Но вместо това душата му е променена от щедрия, празничен дух на младо момиче. Забавен, стоплящ и визуално зашеметяващ, това е универсалната история на коледния дух и несломимата сила на оптимизма. Номинирания за Оскар Бенедикт Къмбърбач („Игра на кодове“, „Доктор Стрейндж“) дава гласа си за главния герой Гринч, който живее в изолация в своята пещера. Единствената му компания е неговото куче Макс. Пещерата му е пълна с изобретения и джунджурийки, които задоволяват ежедневните му нужди. Гринч вижда своите съседи, жителите на Хувил, само когато му свърши храната.

Всяка година по Коледа те притесняват спокойното му съществуване с огромните, светли и шумни забавления. Когато жителите съобщават, че тази година ще честват Коледа три пъти по-грандиозно от миналата година, Гринч осъзнава, че за да запази спокойното си съществуване има само един начин- той трябва да открадне Коледа. За да успее, той ще се преобрази в Дядо Коледа в празничната нощ и от там насетне… ще задейства пъкления си план. 

Междувременно в Хувил, Синди Лоу Ху (младо момиче изпълнено с празнично въодушевление)  планува заедно с приятелите си да улови Дядо Коледа, докато прави празничната си обиколка, за да му благодари за помощта му за прекалено работещата и майка. С приближаването на Коледа, нейния положителен дух е на път да се сблъска с отрицателния такъв на Гринч. Дали Синди ще постигне целта си със срещането на Дядо Коледа? Дали Грнч ще успее да заглуши празненствата около Коледа веднъж завинаги?

Режисиран от Яроу Чений и Скот Мойсър, „Гринч“ е адаптация по книгата на Dr. Seuss. Премиерата е насрочена за 09.11.2018г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here