Не сме предполагали, че за един ден може да видим над десет плакати, че и пълни трейлъри на едни от най-очакваните филми за годината, че и за догодина, но това днес се случва на Комик-Кон. Този път режисьорът Скот Дериксън представи новите трейлър и плакат за своят „Доктор Стрейндж“, в който визуалните ефекти са в пъти повече, от тези в първият трейлър, добавяйки и кошмарните нотки на страх и пропадане, от това, че вече знаем кой е главния злодей от филма (изигран от Мадс Микелсен). Вижте, точно за какво говорим и ни кажете какво мислите:

doktor-streindj-poster-185x276

Сюжет: Филмът проследява историята на талантливият неврохирург д-р Стивън Стрейндж, който, след трагичен инцидент с кола, трябва да остави егото си настрана, за да научи тайните на един скрит мистичен свят. Живеещият в Ню Йорк, Доктор Стрейндж ще трябва да стане посредник между реалния свят и това, което се крие отвъд него, използвайки широк спектър от метафизични способности и артефакти за да защити вселената.

Премиера в България: 04.11.2016г.
Световна премиера: 04.11.2016г.
Жанр: Екшън, Фентъзи, Приключенски
Продължителност: 0 минути
Формат: 3D
Сценарист: Томас Дийн Донъли, Джошуа Опенхаймер, Стан Лий и Стив Дитко (комикс)
Режисьор: Скот Дериксън
В ролите: Бенедикт Къмбърбач, Чиуетел Еджиофор, Рейчъл Макадамс, Тилда Суинтън, Мадс Микелсен, Скот Адкинс, Бенедикт Уонг, Майкъл Стулбарг
Разпространител: Форум Филм България / Marvel Studios

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here