Angelina-Jolie-in-Maleficent-2014-Movie-Banner-Poster-650x314

Изглежда тази Неделя ще видим нови кадри „Господарка на злото“ на 56-тите наградите „Грами“. В края на това кратко видео разбираме това, но вижте сами:

В „Господарка на злото“ Злодеида (Анджелина Джоли) е красива и невинна млада жена с прекрасни черни крила, която води идиличен живот в мирно горско кралство, до деня, в който армия човеци нахлува и заплашва хармонията на страната й. Злодеида се изправя като най-яростната защитничка на земите си, но става жертва на безмилостно предателство, което започва да превръща чистото й сърце в камък. Решена да отмъсти, тя подхваща епична битка с краля на човеците и проклина новородената му дъщеричка Аврора. Детето расте и Злодеида разбира, че Аврора държи ключа към мира в кралството, а също и към истинското щастие за самата нея.

Освен Анджелина Джоли, във филма главни роли имат познатият от „Сектор 9“ и „Елизиум“ Шарлто Копли и младата, но вече утвърдена актриса Ел Фанинг („Странният случай с Бенджамин Бътън“, „Супер 8“). Другите актьори от екипа са Сам Райли („По пътя“), Имелда Стонтън (кинопоредицата „Хари Потър“), Миранда Ричардсън („Фантомът на операта“, „Хари Потър“), Джуно Темпъл („Тримата мускетари“, „Черният рицар: Възраждане“) и др. 

Премиера в България: 30.05.2014г.
Жанр: Фентъзи
Продължителност: 0 минути 
Формат: 3D
Режисьор: Робърт Стромбърг
В ролите: Анджелина Джоли, Сам Райли, Шарлто Копли, Имелда Стантън, Миранда Ричардсън, Лесли Манвил, Ел Фанинг
Разпространител: Форум Филм България / Walt Disney Pictures

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here