Sofia Caviar Nights

bc738da4-d736-4c8d-bd85-5130564b2860
Хайвер, шампанско и диаманти – комбинация, която нежно гали сетивата и дръзко предизвиква моментално удоволствие и прилив на ендорфини. Едно събитие прави възможна комбинацията им по перфектен начин. Sofia Caviar Tasting Nights ви предлага в продължение на 14 дни да опитате 3 вида хайвер в компанията на първокласно шампанско или водка и в изискания комфорт на Black Label Whisky & Music Bar, както и и шанса да спечелите истински диамант.Всеки ден от 30 януари до 14 февруари (без неделя) шеф Карл Галайтнер от Виена ще представи на посетителите изискана селекция от червен, черен и златен хайвер, поднесени по специален начин в приятната компания на чаша искрящо шампанско. Гостите ще научат интересни подробности за различните видове хайвер, как се сервират, с какви питиета си подхождат най-добре и защо хайверът има славата на един от най-силните афродизиаци.

„При такъв продукт с висока стойност, какъвто е „Premium Caviar“, ролята ми като кулинар се свежда до това да установя високото качество, да намеря адекватни продукти и комбинации, които да подкрепят и подсилят играта на главния актьор – уникалният, афродизиращ и тонизиращ хайвер“, споделя шеф Галайтнер за участието си на предстоящите Caviar Tasting Nights.

А за да бъде преживяването истински блестящо, партньорите от Altinbas са подготвили елегантни подаръци за всички, които опитат от специалните изкушения, като във всеки от 14-те дни един от тях ще се окаже истински диамант.

Caviar Tasting Nights е от 30 януари до 14 февруари в Black Label Whisky & Music Bar в София.

Вашият коментар