Юри Колоколников е роден в Москава, Русия. Родителите му са разведени и той израства с майка му, която е преводач и постоянно сменя местообитанието им. Докато навърши 10г. Юри вече е живял в Камчатка, Канада и САЩ, където също е имал „временно жителство“.

Юри е бил палаво и неконтролируемо дете. Неспособна да се справи с буйния нрав на порастващото и дете, майката го изпраща обратно в Русия, за да живее с баща му.

Почти веднага след завръщането си в Русия той започва да учи в училище за филми и да участва в детски пиеси. Баща му го води на прослушване за режисьора Сава Кулиш, където Юри получава малка роля във филма „Желязната завеса“. 

След дипломирането си през 2000г. той заминава за Холивуд. През тази година той живее в Лос Анджелис и Ню Йорк. работи почасово, като сервитьор, товарач и куриер. Юри не успява да пробие в голямото кино и се завръща в Русия.

Юри е женен за актрисата Ксения Рапопорт. През януари 2011г. им се ражда дъщеричката София.

През 2014г. той изпълнява ролята на Styr, Magnar от Thenn в четвъртият сезон на хит поредицата „Игра на тронове“.

В предстоящата премиера „Pro Любов. Само за възрастни“, която тръгва от 19.01.2018г. по родните екрани , благодарение на План Б, Юри изпълнява една от главните роли. В една от историите той е съпруг на отегчена и скучна домакиня, който за да разнообрази ежедневието си/ им решава, че може да бъде откровен със съпругата си. В разговора се намесва възможност да си хване любовница, суинг двойки и едно решение, което ще изведе историята до най-налудничавата осъзната и ПО ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ, семейна среща….. с друга двойка….. жената от която се оказва бивша ученичка на съпругата на Юри. Кашата става пълна, а сцепването от смях е гарантирано!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here