Денят дойде. От днес „Валериан и градът на хилядите планети“ е официално в кино салоните в ЦЯЛАТА страна! Разпространява за България А+ ФИЛМС.

Преди да се потопите в един свят, подобен на НИЩО, което сте виждали до момента, бихме желали да ви представим набързо и последната брънка в тази нова вселена, за която все още не сме ви говорили. Това е Големият пазар.

Големият пазар е най-големият по рода си във вселената. Той има над 1 милион магазина. това е огромна, туристическа атракция, където туристите, гостите могат да си купят практически ВСЕКИ предмет, който могат да си представят. Самият пазар съществува в алтернативно измерение и са необходими специални джаджи, за да го видиш, посетиш и търгуваш с него. За да си купиш нещо от пазара, посетителите трябва да предоставят своето уникално ДНК, за да транспортират купените предмети до тяхното измерение.

Вижте го във „Валериан и градът на хилядите планети още днес“! Не забравяйте, че това е най-скъпата френска продукция за всички времена с бюджет над 190 млн. евро! Припомняме ви и че първоизточникът, комиксите, са излезли цяло десетилетие ПРЕДИ официалната премиерата на „Междузвездни войни епизод 4: Нова надежда“!

Спечелете оригинални награди от филма тук: ИГРА „ВАЛЕРИАН И ГРАДЪТ НА ХИЛЯДИТЕ ПЛАНЕТИ“.

Спечелете ОЩЕ оригинални награди от филма тук:  ФЕЙСБУК ИГРА „ВАЛЕРИАН И ГРАДЪТ НА ХИЛЯДИТЕ ПЛАНЕТИ“.

 

Вашият коментар