LF#3_CVТретата книга в поредицата „Любов под прикритие” – „Да измамиш смъртта”, от Лори Фостър излезе под импринта за романтична литература на „Егмонт” „Уо”. Бестселърът на New York Times, USA Today, Publisher’s Weekly и Spiegel ще запознае българските читатели с историята на Роуди Йейтс и Ейвъри Мълинс.

Романтичният трийлър излиза едновременно в хартиен и електронен формат. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.

Научете повече…

ДА ИЗМАМИШ СМЪРТТА

Книга трета в поредицата „Любов под прикритие”

Привличането, което мъж изпитва към единствената жена, която не може да има, е на път да го забърка в големи неприятности…

Книгата

Харизматичният Роуди Йейтс не е от типа мъже, на които жените отказват. Когато се опитва да се сближи със сервитьорката Ейвъри Мълинс, е напълно убеден, че ще получи номера й. Но мистериозната красавица има своите причини да спазва дистанция, сред които минало, което би могло да се завърне, преследвайки и двама им.

Ейвъри се опитва да забрави тайната, която Роуди е твърдо решен да разкрие. Но когато историята се повтаря, именно той влиза в ролята на нейн защитник. Искрите помежду им пламват и тя е прунудена да избира между сигурността, която най-накрая е открила, и страстта, за която винаги е мечтала.

В поредицата търсете още Да поемеш риска“ и „Да повярваш отново“!

Авторът

Лори Фостър е бестселър автор на Waldenbooks, BordersUSA TodayPublisher’s Weekly и New York Times. Писателката вярва, че човек трябва да помага на общността, колкото се може повече, и организира специални конкурси в съдружие с издателства, чрез които помага на много млади автори да пробият. Може да научите повече за нея, като я посетите на http://lorifoster.com/

 

Вашият коментар