DvorOtRoziiBodliИздателство „Егмонт” представя „Двор от рози и бодли” от Сара Дж. Маас. Романът излезе на български език едновременно в хартиен и електронен формат. Бестселър на New York Times, той поставя началото на вълнуваща и изпълнена с магия и романтика фентъзи поредица, нов прочит на класическата приказка „Красавицата и Звяра”.

ДВОР ОТ РОЗИ И БОДЛИ

Тя отне живот. Сега трябва да плати със своя…

Книгата

19-годишната Фейра убива вълк по време на лов в гората и не след дълго подобно на звяр същество се появява, за да получи възмездие. Момичето е отвлечено в магическа земя, изпълнена с неподозирани опасности, за която е слушала само в легендите. Там тя открива, че е попаднала в плен на Тамлин – един от най-смъртоносните, безсмъртни феи, управлявали света й някога.

Докато обитава неговото имение, чувствата й към Тамлин се трансформират от враждебност в страст, изпепеляваща всяка лъжа и предупреждение, които е чувала за този красив, но опасен свят. Но една древна, зловеща сянка се надига над земите на феите и Фейра трябва да открие начин да я спре… Ако не иска да обрече Тамлин и народа му завинаги.

Авторът

Сара Дж. Маас живее в Южна Каролина. Обожава приказките и балета, пие прекалено много кафе и е фен на популярните телевизионни програми. Когато не пише фентъзи романи, обикаля калифорнийското крайбрежие. На българските читатели писателката е добре позната с романите от поредицата „Стъкленият трон”. Научете повече за нея на: sarahjmaas.com

 

Вашият коментар