13876690_1131178173620912_8961399240274532261_nДа намери баща си, само за да го гръмнат пред очите му, изпраща Уес Гибънс (Алфред Еноч) в стъпистващ СТРЕС  за старта на  сезон 3. Но тъй като вече сме го виждали да се справя с това, живеейки в света на Аналийз Кийтинг (Виола Дейвис) преди, с какво сега е по-различно?

В крайна сметка всички искат своя красив край. Това важи за всички. Но как УЕС се приближава към това, го прави толкова различен и го променя. В новия сезон ще видим колко фундаментално се променят отношенията на Аналийз с него и колко по-земни в същност могат да бъдат.

Новия сезон започва точно там, където ни остави миналия. Ще има „времеви скок“ за през летните месеци, който ще ни отведе във втората година в училището по право, на петорката на Кийтинг. ( с всичките тези убийства и драма, е лесно да се забрави, че те в същност са в училище). Ще видим много от тяхното пребиваване в училище и още повече от тях в съдебната зала.

В края на миналия сезон Аналийз каза на Бони, че Франк трябва да замине. Бони от своя страна има съюз срещу Аналийз. Има и такъв срещу Франк. Ще и се наложи да избере страна. Това много ще я стресира, а междувременно ще научим МНОГО от историята на двете силни жени. Ще научим и много от историята на Франк.

142442_4110-812x522На романтичния фронт ще се завърне бившата на Аналийз, Ив (Фамке Янсен), Микаела и Ашър ще продължат да размишляват върху това, КАКВО да правят със себе си. Уес и Лорел са на преден план също.

Любимата на всички гей двойка Конър и Оливър ще се сблъска с безработния Оливър, който ще търси работа и тайно саботира приемането на гаджето си в Станфорд.

На дневен ред ще стои въпроса – ЗАЩО всички просто не оставят Аналийз и нейната къща? Но и фактът, че те имат нещо общо, което НИКОЙ друг на света няма.

Всички искат да оставят миналото и да се върнат във водите на нормалното. Но какви са шансовете за това? Създателят на шоуто Ноуълк споделя с усмивка: „Това НЯМА да се случи 🙂 „.

Третият сезон на „Как да ти се размине за убийство“ дебютира по американската телевизия ABC на 22.09.2016г.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here