Режисьорът Дейвир Айер публикува снимка на Жокера, от своят предстоящ филм Suicide Squad, отбелязвайки 75-тата годишнина от създаването на най-големият враг на Батман. Изрисувано с татуировки тяло, метални шини на устата, все пак Джаред Лето много прилича на този Джокер, който всички ние познаваме. Приликата е видна и сравнявайки директно с комиксите виждаме, че това героят се стреми към достоверност, макар и някой фенове да го определиха като кръстоска между Мерилин Менсън и Лил Уейн.

leto joker

Комиксът Батман: Убийствената шега, от които страници Лето черпи вдъхновение за първите си снимки като Жокера,  е пуснат за първи през 1988 г., но историята която той разказва не е и историята на филма.

leto joker 2

По непотвърдена информация, в началото на филма намираме Жокерът (Лето) в затвора, излежаващ присъда за убийството на Робин (което до някъде обяснява наличието на толкова много татуировки). В замяна на свободата, той ще се присъедини към Самоубийствения отряд. На този отряд е възложено невъзможната тайна мисия, от която лошите герои Харли Куин (Марго Роби), Вълшебница (Кара Делевин), Капитанът Бумеранг (Джей Кортни), Deadshot (Уил Смит), Рик Флаг (Джоел Кинаман) и Килър Крок (Адеуале Акинуйе-Агбайе) ще се измъкнат мъртви или свободни.

9Af5ix2

CDbu9Y7W0AAJFWK

Какво е вашето мнение за това екранизиране на Жокера?

Suicide Squad излиза по всички 3D киноекрани в България на 5 Август 2016г., а разпространител е Александра филмс.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here