Платформата Netflix публикуваха онлайн първи снимки и плаката за предстоящия им филм „Okja“. Заглавието ще направи своята световна премиера този петък, 19.05.2017г., по време на кино фестивала в Кан. Вижте кадрите и постера в галерията в дъното на публикацията.

Режисьор е Бонг Джун -Хо („Скитница“), а в ролите ще видим Тилда Суинтън, Джейк Гиленхал, Пол Дейно, Джанкарло Еспозито, Стивън Йен, Лили Колинс и новобранката Ан Сео Хюн.

В продължение на 10г. малката Миха (Ан Сео Хюн) се грижи и сприятелява с Okja- огромни животно и още по-голям приятел- в нейния дом, високо в планините на Южна Кореа. Всичко се променя, когато притежавания от семейството и международен конгломерат корпорация Мирандо, взима Okja за себе си и го транспортира до Ню Йорк. Там, CEO-то на компанията, Луси Мирандо (Тилда Суинтън) има големи планове за скъпия приятел на Миха.

Без конкретен план, а само с намерения, Миха се отправя на мисия за спасяването на приятеля си. Но приключението става още по-сложно, когато пътят и се пресича с капиталисти, демонстратори и консуматори, всеки от които се бори за да придобие власт над съдбата на Okja. Всичко което Миха иска е да върне приятеля си у дома.

Смесвайки умело жанрове, хумор и драма, Бонг Джун – Хо започва с деликатна граница между човек и животно, като в крайна сметка създава разграничена и многопластова визия на света, който ни показва животното във всеки от нас.

Okja ще направи своя дебют за всички потребители на Netflix от 28.06.2017г.

Вашият коментар