Все още неозаглавения филм на NETFLIX, дело на Дан Гилрой, вече официално има под крилото си номинирания за Оскар Джейк Гиленхал, както и Рене Русо. Но влианието на Гиленхал (а може би и не само!) успяха да доведат цяло съзвездие актьори, които вече напълниха филма с присъствието си.

Британската актриса Зауе Аштън („Stranger Things“), пробиващата Наталия Дайер, номинираният за наградата Тони-Том Стъридж, носителят на наградата Тони- Давид Дигс, номинираната за Оскар Тони Колет, номинирания за Оскар Джон Малкович и Бил Магнусен…. всички те се присъединиха към предстоящия хорър-трилър.

За Гилрой, Гиленхал и Русо това е втори съвместен проект след „Лешояда“ от 2014г., който бе режисьорски дебют за Гилрой, а му спечели и номинация за Оскар за оригинален сценарий.

Историята проследява високоплатените артисти и големите събирачи, които плащат висока цена, когато изкуството и комерсиалното се сблъскат.

Продуцент е Дженифър Фокс, която се е подписала и под „Лешояда“. Снимките в Лос Анджелис вече текат, а премиерата се очаква по някое време през 2018г.

Аштън вече е участвала в „Хищници в мрака“ с Джейк Гиленхал.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here