Въпреки катастрофалния опит за рестарт на поредицата, наречен „Терминатор: Генисис“… идва пореден опит в киборг поредицата, само че този път с директната намеса на създателя и- носителят на Оскар реж. Джеймс Камерън. При отговора на въпрос, зададен от TheArnoldFans по време на сесия от Въпроси и Отговори, Камерън разкри нещо, което може да бъде ключов компонент за новия филм- причината, поради която T-800 изглежда, като Арнолд Шварценегер.

Трябва да се запитате- ЗАЩО тези герои са направени така, че да изглеждат и звучат, като Арнолд? Трябва да има причина. Така, че да- минавало ми е през главата, че трябва да има прототип. Трябва да е имало човек, чието ДНК да е използвано за отглеждане на органичните тъкани и слоеве, в които „обличат“ терминаторите от тази серия. И това очевидно е било истински човек в даден момент. Големият въпрос е- този човек имал ли е значение за Skynet и ЗАЩО те са го избрали за образец? Или е имало цяла плеада терминатори и този с образа на Арнолд е бил най близо до вратата, за да скочи в машината на времето, а останалите са изглеждали различно? Задавал съм си тези въпроси, но никога не е имало окончателен отговор. Така че- ОЧАКВАЙТЕ! Много сериозно говорим за нови Терминатор филми или възможна трилогия. Ще трябва просто да видите, какво изскочи на повърхността от тях.

По всичко личи, че Камерън не е запознат с факта, че такава сцена буквално е била заснета за „Терминатор 3: Бунтът на машините“ но е премахната от окончателната версия на филма по… очевидни причини. Вижте небезизвестната сцена за Сержант Бонбонки в плеъра по-долу.

 Самият Шварценехер сподели, че снимките на новия Терминатор започват през март 2018г.
Камрън, който си връща правата върху поредицата през 2019г. ще бъде „ангел-хранител“ на поредицата. Режисьор ще бъде подписалият се под „Дедпул“- Тим Милър. Дейвид Елисън от Skydance  ще продуцира, тъй като Камерън ще режисира четирите продължения на Аватар.

Вашият коментар