Джеймс Макавой и Бил Хейдър в преговори за То, като Макавой се очаква да се превъплати в порасналия Бил Пелтека

Адаптацията по втората книга от „ТО“ на Стивън Кинг се подготвя усилено за своя старт на продукцията. Вече стана ясно, че снимките започват през лятото на 2018г. Сега The Hollywood Reporter посочи Джеймс Макавой и Бил Хейдър в преговори за То, част втора.

Ако актьорите подпишат договори, Макавой ще се превъплати в ролята на порасналия Бил Денброу. В първия филм, героят бе изигран от хлапето Джаред Либерър. От своя страна Хедър ще се превъплати в ролята на порасналия Ричи Тозиър. В първия филм той бе изигран от Фин Улфхард (Stranger Things). Двамата ще се присъединят към вече потвърдилата участието си Джесика Чъстейн. Тя ще изиграе ролята на порастналата Бевърли Марш.

Втората част на TO е написана от Гари Дауберман. Режисьор отново ще бъде Анди Мусчети. Премиерата е насрочена за 06.09.2019г. Бил Скарсгард ще се завърне в ролята на клоунът Пениуайз.

ТО дебютира през Септември 2017г. със $123,1 млн. в премиерния си уикенд. Това е най-касовата септемврийска премиера за всички времена. Най-касовата есенна премиера. Най-касовата премиера на хорър филм. Заглавието спечели над $700 млн. от световното си разпространение и е най-касовият хорър филм за всички времена.

В ТО участваха Джейдън Либерхър, Джеръми Рей Тейлър, София Филипс, Фин Уолфхард, Уайът Олеф, Чоузън Джейкъбс, Джак Дилан и Николас Хамилтън.

2 коментари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here