Дългоочакваното продължение на поредицата за най-смъртоносното оръжие на ЦРУ – Jason Bourne BGДжейсън Борн идва в кината този петък, 29.07.2016г. В главната роля се завръща един от любимците на Холивуд – Мат Деймън, който стана известен именно с ролята си на Борн. В ролята си на вече бившия агент на ЦРУ Ники ще се завърне и Джулия Стайлс. Към тях ще се присъединят носителката на „Оскар“ Алисия Викандер, Венсан Касел и Томи Лий Джоунс. Режисьор на лентата отново е Пол Грийнграс.

Впечатляващ е броят локации, на които се развива действието. Джейсън Борн опустошава Лас Вегас, използва протестите пред парламента в Гърция за прикритие и прекосява два континента – от Вашингтон до Лондон, с една единствена цел – да разбере и приеме истината за себе си и да опита да заживее нормален живот.

998459lПол Грийнграс, режисьор на „Превъзходството на Борн“ и „Ултиматумът на Борн“, отново се присъединява към Деймън, за да създадат следващата част от поредицата на Universal Pictures, в която най-смъртоносният бивш агент на ЦРУ ще бъде изваден от сенките.

Вашият коментар