DIM-DA-NI-NIAMA-POSTER-BGЕто какво сподели азиатската супер звезда, за партньора си в предстоящата премиера, за своя герой във филма и за очакванията му, в едно… апетитно интервю!

Какво бе първото ви впечатление от звездата Джони Ноксвил?

Той е като комбинация между Крис Тъкър и Оуен Уилсън. Много е забавен.

Разкажете ни за изпълняването на собствени каскади от вас и Ноксвил.

Джони ми каза, че искам сам да изпълнява каскадите си. Аз трябва да защитавам всички актьори – ако той или някой друг актьор пострадат, цялата продукция спира, така че съсредоточавам усилията си върху безопасността им. Когато аз изпълнявам каскада, знам, че дори да се нараня, ще бъда добре. Работил съм с много актриси и актьори, които предпочитат да използват каскадьори, което насърчавам в определени случаи. Джони бе много настоятелен сам да изпълни каскадите си и ме впечатли с умението си да се съвзема след изпълнението на сложни постановки. Много малко актьори могат да направят това с усмивка на лицето.

3ae31b20-921e-4aea-8a3e-42e8ba9b8f43Опишете ни пътешествието на вашия герой във филма.

Аз съм чичо на героинята на Фан Бинбин, която е моя племенница. Героят на Джони е отрепка. Той винаги мами, лъже, обира – забранен му е достъпът до казина по целия свят, с изключение на Макао. Аз помагам на героинята на Фан да преследва героя на Джони от Русия до Хонг Конг.

По време на това преследване не можем да пътуваме по обичайните начини – с влакове, коли или самолети. Нашите методи на превоз включват езда на коне и магарета, ходене пеша, спускане със сал по река, планинско катерене и други необичайни начини за стигане от точка А до точка Б. Пълна лудница е.

Какво се надявате да получат зрителите от филма?

Много често хората ме питат дали колко добър е филмът – но аз никога не говоря за филм по този начин. По мое мнение, няма нужда да се рекламират големите филми – така че отидете и гледайте филма, и ми кажете дали ви е харесал или не.

Премиерата на „Дим да ни няма“ е насрочена за 22.07.2016г. Разпространява за страната Тандем Филм.

Вашият коментар