Дженифър Лоурънс ще направи своя режисьорски дебют

jennifer-lawrence-berlinНосителката на Оскар Дженифър Лоурънс, е една от най-добрите актриси на Холивуд със своите, както драматични роли (в предстоящият „Джой“), така и с известните си екшън изяви в поредиците Игрите на глада и X-Men.

Очевидно, това не е достатъчно за Лоурънс, която събщи пред Entertainment Weekly, че смята да се присъедини към редиците на Бен Афлек, Анджелина Джоли и други актьори, които също застават зад камерата на снимачната площадка. Тя ще дебютира като режисьор на черна комедия, базирана на действителни събития, чието заглавие е Project Delirium:

„Искам да режисирам, откакто искам и да играя. Не говоря за това, защото предпочитам просто да го правя. Сключих договор за режисирането на проект, озаглавен „Project Delirium“ – той е базиран на статия, относно психологичните войни от ’60-те години, свързани със зловещи експерименти. Забавно е. Още откакто бях на 16 години искам да режисирам и винаги съм смятала, че трябва да се стремя към това. Ако бях започнала по-рано, нямаше да бъда подготвена. Сега действително се чувствам готова. – каза Лоурънс.

http://i.huffpost.com/gen/3366664/images/o-JENNIFER-LAWRENCE-DIOR-facebook.jpg

Статията, която Дженифър споменава в интервюто, е написна от Рафи Хачатурян и е публикувана през 2012 година в американското списание Ню Йоркър. В статията са описани химичните експерименти, провеждани от полковник Джеймс С. Кетчъм във военната база Еджууд, щата Мериленд. Там, от 1960 до 1969 година, са изпробвани така наречените опасни „инвалидизиращи агенти“, включително ЛСД и марихуана, върху над 5000 американски войници доброволци. Целта е била да се открие средство за неутрализиране на врага, без да бъде убиван.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here