Джесика Алба (Sin City) се присъедини към Габриел Юниън (Лоши момчета 2) в предстоящата spin off поредица „Лоши момчета“. Новината дойде от Variety. Юниън ще повтори ролята си от „Лоши момчета 2“ а Алба ще изиграе ролята на Нански Макена, партньор на Бърнет. Тя ще се присъединява към армията веднага след гимназията и прекарва повече от първите години на новото хилядолетие в Ирак и Авганистан. Жените не са имали право да участват в битки. За това тя се присъединява към военната полиция, з ада бъде възможно най-близо до екшъна. Сега Макена е детектив и отглежда двете си деца на прага на тийнейждърството, заедно със съпруга си. 

В поредицата Бърнет вече НЕ Е част от DEA и е започнала на чисто, като детектив в полицейското управление на Лос Анджелис. Тя си партнира с Нанси Макена, работеща майка, която не може да се спре в завистта си към свободата на Бърнет. Двете имат коренно различен начин на живот и подход, но и двете са на върха на кариерите си в тази история.

Все още неозаглавената поредица ще бъде продуцирана от самият Джери Брукхаймър, който продуцираше и кино филмите „Лоши момчета“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here