jesseseНова интересна новина около „Батман срещу Супермен“. От Warner Bros. Pictures обявиха, че са избрали Джеси Айзенбърг ( „Zombieland“, „Социалната мрежа“) да изиграе Лекс Лутър, а Джеръми Айрънс („Цар Лъв“, „Лолита“, „Умирай трудно 3“) да се въплъти в ролята Алфред.

Тази новина около актьорският състав на „Батман срещу Супермен“ идва две седмици след новината, че премиерата на филма ще бъде забавена с една година.

За сега лентата е в начален етап като знаем, че режисьор е Зак Снайдер, Хенри Кавил ще бъде отново Супермен / Кларк Кент, а Бен Афлек ще изпълни ролята на Батман / Брус Уейн. За продължението на „Човек от стомана“ се завръщат ощо Ейми Адамс, Даян Лейн, Лорънс Фишбърн, а Гал Гадо ще се преобрази в Жената Чудо / Даяна Принс.

NEr92N17KuDxuu_1_b

Сюжет: „След успеха на ”Човек от стомана” на Зак Снайдер, самият режисьор на филма обяви, че в продължението на лентата, Супермен ще направи дългоочакваната си среща с Батман на големия екран. Двамата най-известни герои от комиксите на DC ще отворят вратата за създаването на една нова вселена от супергерои.“ 

Премиера в България: 6 Май 2016г.
Жанр: Екшън, Приключенски
Формат: 3D
Сценарист: Зак Снайдер, Дейвид С. Гойер
Режисьор: Зак Снайдер
В ролите: Хенри Кавил, Бен Афлек, Гал Гадо, Ейми Адамс, Даян Лейн, Лорънс Фишбърн, Джеси Айзенбърг, Джеръми Айрънс и др.
Разпространител: Александра филмс / Warner Bros. Pictures

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here